Main Menu

 

Δελτίο τύπου - Χορηγία της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για το πρόγραμμα 'Η ιστορία της διατροφής'

Global Arts logoΠελοποννησιακό Ινστιτούτο Τεχνών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα Global Arts Studios καλωσορίζουν τη χορηγία της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για τα παιδιά που θα παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "H ιστορία της διατροφής".

Τα Global Arts Studios με την αιγίδα του Πελοποννησιακού Ινστιτούτου Τεχνών δημιούργησαν φέτος ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για σχολεία με θέμα: «Η ιστορία της διατροφής, από την προϊστορία ως σήμερα». Το πρόγραμμα παρουσιάζει με σύγχρονα μέσα, Animation και Computer Graphics σε ένα ψηφιακό περιβάλλον και με διαδραστικό και ιδιαίτερα μοντέρνο τρόπο την ιστορία της διατροφής.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υποστηρίζεται πλέον, από το Νοέμβριο του 2019 και ως την ολοκλήρωσή του από την εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., που τιμά την προσπάθεια αυτή με χορηγία σε είδος.

Μετά από το αίτημα των Global Arts Studios, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ανταποκρίθηκε θετικά και προσφέρει για τα παιδιά των σχολείων, σαν κέρασμα στο διάλειμμά τους από το πρόγραμμα, γνωστά προϊόντα της, που συντροφεύουν τις καθημερινές μας στιγμές από το 1922 και έχουν αγαπηθεί από μικρούς και μεγάλους!

* Την καλλιτεχνική επιμέλεια-σκηνοθεσία  του προγράμματος έχει ο διευθυντής των GLOBAL ARTS STUDIOS Σωκράτης Λαμπρόπουλος, το animation επιμελήθηκε ο Σταμάτης Κανελλόπουλος, ενώ την ιστορική έρευνα και την παρουσίαση του προγράμματος έχει κάνει η ιστορικός & εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Μαρία Παπανικολάου.

Με την ευγενική υποστήριξη: Μπισκότα Παπαδοπούλου logo

Σχετικά με την Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε.

Η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε, πρωτοπόρος και υπερσύγχρονη βιομηχανία τροφίμων, είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία η οποία εδώ και 97 χρόνια ηγείται της Ελληνικής αγοράς μπισκότων με μεγάλη γκάμα γευστικών προϊόντων, υψηλής διατροφικής αξίας και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμες μάρκες, όπως: Πτι Μπερ, Μιράντα, Γεμιστά, Caprice, Cream Crackers. Κατέχει, επίσης, ισχυρή θέση στον κλάδο των αρτοσκευασμάτων με προϊόντα όπως τα Krispies και οι Χωριάτικες φρυγανιές, ενώ ενισχύει την παρουσία της στην κατηγορία του συσκευασμένου ψωμιού σε φέτες με τις μάρκες Γεύση2, Χωριανό, Αρχαία Σπορά και Plus. Επιπλέον έχει κατακτήσει τη 2η θέση στην αγορά σε αξία με τις μπάρες Δημητριακών Digestive Bars, καθώς πρόκειται για την 1η μπάρα δημητριακών με μπισκότο. Μελετώντας συνεχώς τις τάσεις της αγοράς και τις ανάγκες των καταναλωτών, δημιουργεί λειτουργικά προϊόντα (Χωρίς Ζάχαρη/ Με β-γλυκάνη / Χωρίς Γλουτένη). Στα 4 εργοστάσιά της απασχολεί περισσότερα από 1.200 άτομα ενώ εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 52 χώρες. Μετρά δεκάδες βραβεύσεις σε ελληνικές και διεθνείς εκθέσεις. Περισσότερα στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να  επισκεφτείτε το: papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility

Εξαμιλίων Έναντι Προαστιακού
20100 
Κόρινθος

Τηλ./Fax: 2741073509

Email:

Social:

 

Copyright © 2024 Global Arts Studios. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.