Main Menu

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Επιτροπής Εισιτηρίων Εξετάσεων για την εισαγωγή σπουδαστών στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Επιτροπής Εισιτηρίων Εξετάσεων για την εισαγωγή σπουδαστών

στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών

της Σχολής Καλών Τεχνών

του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

 

Σας γνωρίζουμε ότι η διενέργεια των Εισιτηρίων Εξετάσεων για το έτος 2020 θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την Υ.Α. Φ.151/89638/Α59-7-2020 (ΦΕΚ 2880/16-7-2020 τ. Β΄ )

Τα έργα τα οποία εκτελούν οι υποψήφιοι είναι:

α) Σχέδια σε φύλλο χαρτιού με μολύβι, κάρβουνο ή μελάνι.

β) Χρώμα σε χαρτόνι με τέμπερα, ακουαρέλα, ακρυλικά ή παστέλ.

γ) Μια άσκηση με ελεύθερο θέμα ή ελεύθερης ανασύνθεσης, το οποίο επιλέγει ο κάθε υποψήφιος και αντιμετωπίζεται ελεύθερα (σχέδιο ή χρώμα).

Από το σύνολο των έργων που εκτελεί κάθε υποψήφιος επιλέγει και παραδίδει στην επιτροπή παραλαβής των έργων την τελευταία ημέρα των εξετάσεων:

α) Ένα μέχρι δύο (1-2) σχέδια από το αναλογικό σχέδιο εκ του φυσικού (μαύρο-άσπρο από το γύψινο εκμαγείο) που εκπόνησε ο υποψήφιος την 1η ημέρα των εξετάσεων.

β) Ένα μέχρι δύο (1-2) έργα με χρώμα από την άσκηση χρώματος εκ του φυσικού-σύνθεση, που εκπόνησε ο υποψήφιος την 2η ημέρα των εξετάσεων.

γ) Ένα μέχρι δύο (1-2) έργα από την άσκηση με ελεύθερο θέμα ή ελεύθερης ανασύνθεσης, το οποίο επιλέγει ο κάθε υποψήφιος και αντιμετωπίζει ελεύθερα (σχέδιο ή χρώμα), και παραδίδει την 3η ημέρα των εξετάσεων.

 

ΠRΟΣΟΧΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (covid-19) ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑΧΥΜΑΤΕΦΟΡΩΝ (Courier) ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΥ

 

Προκήρυξη Εισιτήριων Εξετάσεων Τμ. Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών 2020-2021

Αίτηση συμμετοχής στις εισιτήριες εξετάσεις.doc

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

 

Εξαμιλίων Έναντι Προαστιακού
20100 
Κόρινθος

Τηλ./Fax: 2741073509

Email:

Social:

 

Copyright © 2024 Global Arts Studios. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.