Main Menu

 

Ανακοίνωση - Υψηλές βαθμολογίες επέτυχαν οι σπουδαστές μας στις Πανελλήνιες εξετάσεις

Είναι μεγάλη χαρά και ικανοποίηση να επιτυγχάνουν οι μαθητές της σχολής μας από τα τμήματα προετοιμασίας για τις Σχολές Αρχιτεκτονικής, Γραφιστικής και Αρχιτεκτονικής εσωτερικών χώρων των Ελληνικών Πανεπιστημίων και για τις Σχολές Καλών Τεχνών.

Σύμφωνα με τα χθεσινά αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων στα ειδικά μαθήματα του σχεδίου οι μαθητές μας επιτυγχάνουν άνετα την εισαγωγή τους στις σχολές πρώτης προτίμησης σύμφωνα με τις περσινές βάσεις, συγκεντρώνοντας κάποιοι υψηλότατες βαθμολογίες που αγγίζουν το απόλυτο άριστα ειδικά στο μάθημα του ελεύθερου σχεδίου. Επίσης οι έξι υποψήφιοι Α΄και Β΄ Λυκείου, στην κατηγορία εξαιρετικά ταλέντα για την Σχολής Καλών Τεχνών πέρασαν όλοι και ανακηρύσσονται εξαιρετικά ταλέντα. Εξετάσεις ξανά λοιπόν τον Σεπτέμβρη. Αναλυτικά, ειδικά μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου Πανελληνίων εξετάσεων. Με μέγιστη συγκέντρωση μορίων τα 4.000 μόνο για τα ειδικά.

Δρόσου Βασιλική 3.500

Λαμπροπούλου Τζωρτζίνα 3.310

Μαρδίκης Κωνσταντίνος 3.200

Στέκα Νέλλυ 3.080

Κακογιάννη Γεωργία 3.070

Σαραμάσκου Χριστίνα 3.070

Νεογιώργης Δημήτριος 2.800

Τρύπου Αθανασία 2.800

Τσολακοπούλου Έφη 2.700

Θεοδώρου Κατερίνα 2.620.

Συγχαρητήρια μας κάνετε υπερήφανους. Για την Σχολή Καλών Τεχνών στην κατηγορία εξαιρετικά ταλέντα επιτυγχάνουν οι Αγγελαδάκη Μαριλένα, Βουρνά Εύα, Βαλιμήτη Μάργω, Πετροπούλου Μάρα, Ρούσσης Παναγιώτης και Ζερβός Γιώργος. Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς για την υποστήριξή τους και ευχόμαστε καλές σπουδές στα παιδιά!

Global Arts Studios

Εξαμιλίων Έναντι Προαστιακού
20100 
Κόρινθος

Τηλ./Fax: 2741073509

Email:

Social:

 

Copyright © 2024 Global Arts Studios. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.