Main Menu

 

Δελτίο τύπου - Παρουσίαση του εικαστικού έργου 'Quest'

Δελτίο τύπου

Η πρώτη παρουσίαση του εικαστικού έργου Quest στην Κορινθία στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου έλαβε χώρα την Κυριακή 17/2/2019. Πολλοί φίλοι της τέχνης αλλά και οι αγαπητοί φίλοι μας παρευρέθηκαν στην παρουσίαση της videoεγκατάστασης και παρακολούθησαν με ενδιαφέρον την performance που ετοίμασε η Σοφία Γλυκοφρύδη με το τμήμα σύγχρονου χορού των Global Arts Studios.

Πρώτα λοιπόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους γονείς των κοριτσιών του τμήματος χορού για την υποστήριξή τους στην προσπάθειά μας, τον Δήμαρχο Λουτρακίου Γιώργο Γκιώνη, τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Κορινθίων Κώστα Παρτσινέβελο και Αντρέα Ζώγκο, την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας Παναγιώτα Κασίμη και τους εκπροσώπους της Αμερικανικής Αρχαιολογικής Σχολής για την εξαιρετικά τιμητική παρουσία τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την έφορο της Πινακοθήκης του Δ. Κορινθίων δρ. Αντωνία Τζαναβάρα για την αμέριστη υποστήριξή της, μιας και ήταν ο πρώτος άνθρωπος πριν δυο χρόνια που είδε το έργο και όλη την δουλειά μας και μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε ώστε σήμερα να έχουμε την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Με εκτίμηση
Σωκράτης Λαμπρόπουλος
Βενετία Κότσαλου
Lorena Kirk Giannoulis

Αναζήτηση Φωνή αύρας, λεπτής Quest Voice of aura, thin Klang vibrationen

Το έργο έχει παρουσιαστεί ύστερα από επιλογή της κριτικής επιτροπής του ARTBOX PROJECTS σε γκαλερί της Νέας Υόρκης 5th-16th of March 2018
Το έργο επίσης έχει παρουσιαστεί ύστερα από επιλογή της κριτικής επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ φωτογραφίας «Φωτομετρία» στα Ιωάννινα Ιούνιος 2018
Το έργο επίσης έχει παρουσιαστεί ύστερα από επιλογή της κριτικής επιτροπής στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου C.I.F.F. 2018 Ιούλιος.

Εξαμιλίων Έναντι Προαστιακού
20100 
Κόρινθος

Τηλ./Fax: 2741073509

Email:

Social:

 

Copyright © 2024 Global Arts Studios. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.