Main Menu

 

'Η ιστορία της διατροφής' - Εκπαιδευτικό σεμινάριο

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Τηλ. 27410 73509
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
www.globalarts.gr

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2019-20

Τα Global Arts Studios σας προσκαλούν στο ετήσιο πρόγραμμα οργανωμένων επισκέψεων μαθητών για να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα με τίτλο:
«Η ιστορία της διατροφής, από την προϊστορία ως σήμερα»

Το πρόγραμμα παρουσιάζει με σύγχρονα μέσα: animation και digital graphics την ιστορία της τροφής στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου δίνοντας στα παιδιά πολύτιμες πληροφορίες για ένα θέμα με κοινωνικές, πολιτικές, θρησκευτικές ακόμα και περιβαλλοντικές προεκτάσεις.
Το θέμα της διατροφής περιλαμβάνεται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης και απασχολεί γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς.
Αλήθεια πως επέλεγε ο άνθρωπος την τροφή του ανά τους αιώνες; Ποιες δυσκολίες συναντούσε; Πως τις ξεπερνούσε; Πόσο άλλαξε η διατροφή των ανθρώπων από τότε μέχρι σήμερα; Ποιες τροφές έφεραν μεγάλες αλλαγές στις διατροφικές μας συνήθειες; Πως επηρέασαν οι εφευρέσεις, οι μηχανές, ακόμα και οι μεγάλες εξερευνήσεις;
Αυτές και ακόμα περισσότερες πτυχές της Ιστορίας της τροφής θα προσπαθήσει να φωτίσει με ευφάνταστο και σύγχρονο τρόπο το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα των Global Arts Studios.
Ενώ τα παιδιά θα παρακολουθούν να συμπληρώνεται ο διατροφικός χάρτης μέσα από τις εξής ιστορικές περιόδους: Προϊστορία, πρώτοι ιστορικοί χρόνοι, Αρχαία Ελλάδα, Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, Βυζαντινοί χρόνοι, Ευρωπαϊκός Μεσαίωνας, Τουρκοκρατία, Σύγχρονοι χρόνοι ως τον 21ο αιώνα.
Την ιστορική έρευνα και την επιμέλεια του προγράμματος έχει κάνει η Ιστορικός & εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων, Μαρία Παπανικολάου.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια-σκηνοθεσία έχει ο Σωκράτης Λαμπρόπουλος και το animation επιμελήθηκε ο Σταμάτης Κανελλόπουλος.
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 2 ωρών.
Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 25 Σεπτεμβρίου 2019 ως τις 20 Μαϊου 2020.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου, Δημοτικού & Γυμνασίου.

*Ενημερωθείτε και για τις εκπτωτικές μας προτάσεις

Εξαμιλίων Έναντι Προαστιακού
20100 
Κόρινθος

Τηλ./Fax: 2741073509

Email:

Social:

 

Copyright © 2024 Global Arts Studios. Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος.